szolgáltatásaink

stratégiai tanácsadás

Stratégiai tanácsadás

Xecutive Solutions Network tanácsadói a stratégiai tanácsadás vezető globális szereplőinél jelentős tapasztalatot szerzett szakértők. Ügyfeleink megbízásából a valós stratégiai problémák okait és gyökereit kutatják - azokat, amelyekre egyértelmű válasz nehezen adható, a bizonytalansági fok átlagon felüli, mégis hosszú távon meghatározza egy szervezet sikerességét, esetleg egy teljesen új szervezet létrehozását eredményezi. Ügyfeleink problémáit több szempontból elemezzük elfogultság és előzetes beállítódás nélkül, alternatívákat és lehetőségeket dolgozunk ki, amelyekre korábban esetleg senki sem gondolt és útvonalat javaslunk a jövőre tekintve.

De nem állunk itt meg. Meg nem valósított stratégia csak egy szépen csengő ötlet. Minden erőnk arra összpontosul, hogy a kidolgozott alternatívák és stratégiák a valós életben megkapják a szükséges feltételeket a megvalósuláshoz, és végig nyomon követjük a megvalósítást. Segítünk ügyfeleinknek meghatározni a stratégiai prioritásokat, a megfelelő erőforrásokat allokálni és a szükséges szervezetet meghatározni.

A stratégia kialakítása nagy bizonytalansági fokkal rendelkező problémák, területek objektív megoldását jelenti. A felsővezetők - a hierarchiában elfoglalt helyzetüknél fogva - jelentős stressz és nyomás alatt döntenek. Xecutive Solutions Network vezető tanácsadói és partner vállalatai személyre szabott "executive coaching" programok kialakításával nyújtanak megoldást a nyomás csökkentésére.

sakk király

© copyright 2008, XSN Management Kft. | Design: sdworkz & Balázs Beszédes